Artemis Hotel Antiparos Indkvartering GrækenlandAntiparos Rooms for Rent - Artemis Hotel Antiparos Town Rooms in Chora Antiparos Greece

Under dit ophold i Antiparos du vil have chancen for at stifte bekendtskab med dets befolkning, åbne og gæstfrie mennesker, som elsker deres ø. Det betyder, at Antiparos du vil ikke se store hotel komplekser, men små familiedrevne enheder i harmoni med farven og følelsen af en lille og smuk ø som denne. I Antiparos den besøgende vil fylde, at du ville have til at komme her igen og igen for at finde ud af alt der er at vide. Hvis du planlægger at besøge Antiparos I højsæsonen (1. juni-15 september), bør du bedre gøre dine reservationer på forhånd for at sikre en god bolig.
Hotel Artemis, beliggende på højre ende af havnen, når du står i Landet, dette smukke hotel ligger bogstaveligt talt på stranden. Artemis Hotellet er bygget i henhold til de kykladiske arkitektoniske stil og består af fuldt møblerede, komfortable værelser, studios og lejligheder, som tilbyder en spektakulær udsigt over den maleriske havn og den dybe blå Ægæiske Hav, der gør det som en af de fineste Antiparos hoteller. For mere information og forbehold besøg hjemmesiden for Hotel på www.artemisantiparos.com eller e-mail Info@artemisantiparos.com.